Показать сообщение отдельно
Старый 31.03.2018, 17:30   #1804
Игорь-яцек
Местный

Поблагодарили 3,939 раз(а) в 631 сообщениях
Игорь-яцек has a reputation beyond reputeИгорь-яцек has a reputation beyond reputeИгорь-яцек has a reputation beyond reputeИгорь-яцек has a reputation beyond reputeИгорь-яцек has a reputation beyond reputeИгорь-яцек has a reputation beyond reputeИгорь-яцек has a reputation beyond reputeИгорь-яцек has a reputation beyond reputeИгорь-яцек has a reputation beyond reputeИгорь-яцек has a reputation beyond reputeИгорь-яцек has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Персик (Только сорта и агротехника)

Цитата:
Сообщение от Pixie Посмотреть сообщение
Хочу брати тут у себе по місцю саджанці таких сортів:
гранатовий
посол мира
ред хевен
вайн голд
нектарин нектаред

Покритикуйте, будь ласка Може якийсь із цих сортів занадто хворобливий, чи зовсім неморозостійкий, чи ще якимось боком проблемний?
Описи сортів читала, плюси їх знаю, але - якщо можна, з власного досвіду - саме негатив.
Може якийсь краще не брати, натомість взяти 2 деревця іншого сорту?

Ще щось сказала продавець про володимирівський, але я вірно розумію, що це інжирний сорт?
Маю Редхевен, Вайнголд, сорти не погані, Вайнголд твердий але на мене теж має право на місце в моєму садочку, поспівають вони в один час, не хворобливі . Посол мира дещо схожій на редхевен , на тиждень раніше поспіває, крупний, смачний. Ці три персика рекомендую.
Игорь-яцек вне форума   Ответить с цитированием
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
did_Panas (02.04.2018), divenes (01.04.2018), Pixie (31.03.2018), Тихая Гавань (31.03.2018)