Цитата:
Сообщение от Lionel
Випадково прочитав дві останніх сторінки творчості - це прямо клондайк для психолога.  Я часом роздумую що переможе - дурість яку вкладає в голову зомбоящик чи потяг до самозбереження?
Здається мені що ті, в кого все впорядку взагалі не переймаються роздумами щодо крою штанів а просто поводяться відкрито і знаходять того хто в такому ж пошуку, не залежно від крою штанців і манікюру, під мішкуватими светрами теж можна прихувати доволі широкі плечі тощо 
А принцеси гламурних сторінок (навіть якщо вони дівахи з двома вищими освітами) які тільки мріють про 50 відтінків того самого а насправді внутрішньо бояться і тремтять "коли якийсь маніяк наблизиться ближче ніж на 5 метрів" мусять розібратися з собою спочатку. Це ноша рівноправного світу, за це довго боролися і дістали, втративши за це ж головний жіночий козир: тут тепер головне правило - відносини і секс потрібен всім (обом однаково), це не обйєкт для торгу і не засіб керування потенційним партнером. Ну й звичайно - шлюб це не кайданки, діти - не камінь на шию.
|
Таа-а-ак,что-то мне подсказивает,что Ви тоже с маникюром...

А если серьезно,то Ви очень сильно ошибаетесь,почти на счет всего. Не может ото похожее на что-то стать хорошим мужем,отцом и т.д.(про любовника я вообще молчу) и поверьте,что и разговори у них такие же дебильние как и вид.Кстати эта подруга работает в компании ,где от таких "в обосранцах" 95% разговори обично про моду..у мужиков!!Про моду!!

Меня как женщину ,которая помнит какими приходили из армии парни это просто ...я даже слов не могу подобрать что.Скажем так "Викликає огиду та жаль"..якось так..
а подруга не смотря на то,что родители обеспечили,работает переводчицей,убирает какухи за 100 кг алабаем,убирает,готовит,вишивает,рисует и просто хочет замуж и ребенка не от "Дрища",а от нормального мужика (без наманикюренних пальчиков и без разговоров про шарфики)..как-то так!
---------- Post added at 09:07 ---------- Previous post was at 09:04 ----------
Цитата:
Сообщение от Gusenitsa
Трохи розгубилася..... 
Що таке головний жіночий козир? 
|
Мне кажется,что имели ввиду женственность и соответственно слабость ...ну женскую.