Re: Прошла любовь...Развод неизбежен?
Боюсь, що таки ви мене не зрозуміли. Для гламура я трохи застарий, крім того постійно обертаюсь серед великої кількості людей, для яких питання "понтів" щодо одягу, манікюру, крутих тачок тощо взагалі не існує, як для жінок так і для чоловіків. Якби я був неправий, то навколо б взагалі не було пар, дітей і взагалі всі б сиділи по своїх норках. Ну кому яке діло для того що ти одягаєш, яка в тебе зачіска чи поліровані нігті тощо (і з ким ти спиш також).
Якби ваша подруга хотіла б знайти людиноподібного партнера - вона в перш за все пішла геть від батьків і організувала хоч найменше власне помешкання, склавши б його під свої смаки і потреби. Для початку треба стати самостійною в повному розумінні, навчитися робити що хочеш і коли хочеш на своєму полі. Зрештою якщо хочеш сексу то його треба шукати і брати коли знайдеш, інакше його просто не буде - це правило дійсно для всіх.
Було б добре якби забула б накінець алабаєві стайні і пішла б відповідно до смаку на заняття танцями, баскетбол/волейбол, в велику фітнесстудію - хоче чоловіка після армії - так повно їх зараз, просто чудових хлопців - най сходить провідати в шпиталь чи займеться волонтерством тощо і діло піде.
Всі можливості є, просто треба вийти з мушлі і зняти корону, забути дурість і про то, що жінка з дитиною не здатна знайти нового чоловіка, зовсім навпаки.
Набагато більше зло схапити людину яка може й не сильно пасує, притягти в помешкання до батьків і далі пояснювати який він має бути щасливий що його підібрали тому мусить чистити псячі стайні і робити "всю типово чоловічу роботу", і ще не дай Боже заробляти менше жінки.
А то інакше "мене нудить", "болить голова", "ти падлюка, я на тебе дивитись не можу"...