Лєна, Ваші сусіди дивилися і будуть дивитися це лайно. На жаль, більша частина людей - це люди з обмеженим світоглядом. Їх не цікавлять хороші фільми, дехто окрім підручника в школі не тримав в руках книги. Спілкуючись з певним колом людей, ми навіть не замислюємося, на якому соціально-психологічному дні розвитку знаходиться левова частина населення. Я не бачила жодної серії "Дому", чи "Дому-2", а от колись мені довелося супроводжувати клас дітей на екскурсію в Макдональдз

(є і таке). Дітей завели на кухню, щоб показати, як готуються страви. Включений телевізор. Там "Дом-2". І діти радісно закричали "Дом-2!", "Дом-2!". Представниця Макдональдзу зразу вивела дітей і з жахом на обличчі запитала:"Ви що це дивитеся?!"...
Зараз моєму чоловіку доводиться спілкуватися з маргінальним прошарком суспільства: вантажники, приймальники товару. Де хто з них не вміє читати. Хтось рахує на пальцях. Про таблицю множення краще помовчати.
Я колись бачила оператора, який не вмів писати. 20 років мене не полишає думка, чому я не запитала його, як він зміг стати оператором.
Ви не зробите людей іншими. Саме цей гнилий контент вони шукатимуть, клацаючи пультом. І, вибачте за різкість, але жерти вони будуть саме це.
Цитата:
Сообщение от Lorien
Передача "Говорить Україна".
Находят дурачков, алкоголиков, умственноотсталых и прикалываются над людьми по телевизору.
Жалко людей 
|
А мені не шкода. Тим, кого показують у більшості випадків платять гроші. А далі як у книзі:"Тьотю, а ви б за 100 рублів з'їли дохлу кішку?"