Показать сообщение отдельно
Старый 25.05.2018, 15:44   #30
Ветка
Местный

Поблагодарили 21,087 раз(а) в 3,405 сообщениях
Ветка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Всенародное, систематическое издевательство на тв

Як би я не хотіла і не старалась отучить чоловіка від телевізора, але це не виходить-він теле-залежний і дивиться різну хрєнь і ще й з таким захопленням, мене це бісить...тільки но прокинувся-відразу включає тєлік...поки не проклацає всі канали, а то й по два рази....і такі передачки теж полюбляє....іноді таке враження, що йому все рівно, що дивитись, аби дивитись, а я вважаю це засиранням мозгів людських, а ось такі передачи взагалі не навиджу-одні алкаші, педофіли, убогі якісь і т.п.....ну чому не показувать щось позитивне, якісь досягнення, успіхи??? і так на всіх каналах і на любих передачах-хоть то новини, хоть оце лайно....
Ветка вне форума  
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
=marina= (25.05.2018), Fleur (26.05.2018), Julia Sadova) (25.05.2018), Red (25.05.2018), Света Ш (25.05.2018)