Показать сообщение отдельно
Старый 10.06.2018, 23:24   #3266
Музей
Местный

Поблагодарили 2,833 раз(а) в 422 сообщениях
Музей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Черный список:(

[/COLOR]
Цитата:
Сообщение от lesta2 Посмотреть сообщение
... я иногда тоже продаю свои растения и приходилось сталкиваться
Не таємниця, що апологети принципу "вас много, я а одна" досі існують.
Але ринок бере своє. Не вмієш виготовити товар і продати - продають конкуренти.
Покупатель всегда прав - це закон ринкової економіки. Підкреслюю - це ЗАКОН. Хто не здатен акцептувати - втрачає покупців.
Ніхто не буде таких виховувати. Люди просто підуть в інші магазини. Цей ринок перенасичений пропозиціями. Немає жодних проблем з тим, щоб придбати. Є проблема продати.
Ніяких "рідкісних" рослин в тому "інтернет-магазині" немає. Ординарні рослини і не більше.
Можу показати мою Hosta 'Enchiladas', котру я намагалася придбати в www.hosta.kiev.ua, але так і не придбала "потому что не наросли".
http://www.sadiba.com.ua/forum/showp...postcount=3421
Я отримала її від luckyflowers вже не третій день після оплати. Організовано, дисципліновано, як і має бути.

Ненараслі? Повертаємо кошти, вибачаємося і вчимося вирощувати, а не намагатися примусити покупця чекати на товар, що вільно продається в сісідній лавці, лише тому, що ти вхопила передплату в свої руки.

Час розуміти, що не покупець приходить в магазин і просить продати.Це продавець пропонує свій товар і просить обрати саме його. Хто не хоче дотримуватися правил ввічливості поступово стають відомі.
Не має в навності - не пропонуй.

Цитата:
Сообщение от lesta2 Посмотреть сообщение
что человек, продающий растение, не обязательно живет где-то в селе или на даче рядом с этим растением, и что дача эта или село за десятки километров черт знает где и специально ехать туда ради сотни гривень и потратить целый день не имеет смысла, и что лучше собрать и везти несколько заказов сразу, и что продажа растений - это не основной заработок, и человек не обязательно пенсионер или домохозяйка, а может еще где-то работать по основному месту работы и занят целый день, и что "интернет-магазин" растений в наших реалиях- это как правило,
Ці речі мене не стосуються. Я заплатила за покупку в магазині, а не замовила за принципом "раптом виросте". На тому сайті варто написати великими буквами "я не магазин, а бабка з базару". Я в таку лавочку не заходитиму.

А Вам, як продавчині, варто почати розуміти, що у покупця теж є власні плани і власні обставини. Я Вам більше скажу, у покупця є права, які Ви можете почитати в Законі про захист прав споживача.

Решту Ваших фантазій я не коментуватиму. Скажу лише, що якби не "группа поддєржкі", то про Вашу "підзахисну" вже би забули.
Але "женская дружба беспощадна".

Последний раз редактировалось Музей; 10.06.2018 в 23:33.
Музей вне форума  
14 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Amella (03.07.2018), Bella (22.08.2018), ella_lydoedka (21.06.2018), iremus (11.06.2018), ksyuhoid (13.06.2018), len4ik8 (11.06.2018), mirina (11.06.2018), Red (07.07.2018), tatti (25.06.2018), Гюльнара (15.06.2018), Елена на даче (11.06.2018), Лешик (11.06.2018), Нателла (12.04.2019), Садовница (11.06.2018)