Показать сообщение отдельно
Старый 13.06.2018, 14:18   #387
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Покупаем продукты - делимся впечатлениями

так я і не сперечаюсь, мені кажуть - то ти не їла гарного масляного крему, а я кажу що може і не їла, але і не збираюсь Бо це не на мій смак. Ну а комусь подобається, так. Коли вдома в батьків тортик їмо, то зішкрябаний з київського крем у всіх відбирає батько і з задоволенням його їсть (а желе - мій улюблений десерт, ага)))) Такшо ніхто не сперечається, у нас всі родичі люблять жирне м'ясо і жирну рибу і не розуміють як можна кайфувати від засушеного на сухарик курячого філе а ми з чоловіком тащимось. Аби ніхто нікого не примушував їсти те, що не до смаку

Ну а про основу, якщо в масло влити сироп і збити, то воно не перестане бути маслом. Такшо для мене хоч якби красиво шарлот не називався - це солодке масло.
В домашній випічці долю масла в кремі завжди сильно зменшую порівняно з рецептом, і взагалі додаю тільки там, де без нього дійсно крем не застигне. А іноді і взагалі жертвую зовнішнім виглядом на користь смаку (для нас) і роблю більш легкий крем, хай він і не тримає форму.
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
=marina= (13.06.2018), Elly (27.06.2018), kravconok (13.06.2018)