Показать сообщение отдельно
Старый 09.07.2018, 14:24   #469
Музей
Местный

Поблагодарили 2,748 раз(а) в 415 сообщениях
Музей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Сезон 2018. Хвалимося трояндами.

Цитата:
Сообщение от Tata_ Посмотреть сообщение
Девочки, у кого капля проложена, дайте совет, ее лучше под агроткань прятать или сверху? У меня трубка 16мм заготовлена под это мероприятите.
В мене крапля поверх агроволокна, але під мульчою з камінчиків. Так рекомендували ті специ, що встановлювали краплю. Чому, я вже не пам'ятаю. Але формування коріневої необхідно контролювати через правильну систему поливу. Тобто, кілька раз на тиждень, але з тривалим часом поливу, таким чином, щоб пролити грунт глибинно.
В мене в програмі двічі на тиждень по 10 хв о десятій вечора та по 30 хв о четверті ранку. Для контурів газона інша схемка. Все це додатково коригується автоматикою, з урахуванням атмосферних опадів.
ПС не всі рослини під мульчою і волокном.
ПСПС Необхідно враховувати якість грунтів, УГВ та освітлення.
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Svetmay (09.07.2018), Tata_ (09.07.2018), Zaja (09.07.2018), Марлена (11.07.2018), Олександр (25.08.2018)