Похвалюся білявками.

Schneewittchen (Iceberg, Fee des Neiges) штамб від МойСад, весняна посадка 2018 року. Грунт - глина з домішками піску та перліту, сонце лише до половини дня.
Розпочав цвітіння в перших числах червня. Квітне безперервно. Лише крону не хоче нарощувати. Квіти чистого білого кольору. Ввечері немов фосфорні, просто сяють на темному фоні. Відчутним ароматом не вирізяється. Крона самочищається, охайна.
Дуже подобається, але в цілому поки не покажу, оскільки цей фрагмент ділянки досі не оформлений як слід.
http://
Swany (MEIburenac) від greenhutor, посадка осінь 2017.
Наростив гармонійну "шапочку", не хворіє, листя дрібне, густе, яскраво-зелене й блискуче. Це безумовно плюси.
З мінусів.
Квіти не опадають з куща, тому необхідно збирати руцями. Ефектом порцелянової білизни ця роза не наділена. Навіть на фоні зелених туй, вона не вражає. Пелюстки в повному розпуску скручуються немов пелюстки георгін.
На мій погляд, ці недоліки суб'єктивні, тому що лише мені особисто це не подобається. В цілому, роза варта поваги, і чудово виконує свою роль на відстані, але не викликає захвату зблизька.
Winchester Cathedral від greenmarket, посадка оінь 2017.
Спочатку гальмував, потім дав першу квітку, аромат якої переконав мене дати йому шанс. Потім, виправився, наростив кущик, почав балувати мене своїми порцеляновими фонариками, що надвечір просто фокусують на собі погляд. Не хворіє, сидить в тяжкому глинистому грунті на постійному сонці, і схоже, що це йому подобається. Квітує не рясно, але безперервно. Незважаючи на матовий лист, Winchester Cathedral троянда в плюсах.