Виола ну набір це я умовно написала, я собі збирала по різним продавцям))
Лампу брала таку як у куми, перевірену вже на досвіді. Сушить добре, мені вистачає для домашнього користування.
Лампа . І місця мало займає.
Лаки вибирала по відгукам, тобто зайшла в категорію і тиць на фільтр "кількість замовлень" і там, де є тисячі відгуків, там і вибирала
https://prnt.sc/k96zw7
Базу і топ взяла
BUKAKI Теж, як у куми піддивилась, тим більше брала все недороге, бо не знала чи буду робити, чи буде валятись без діла як коробка звичайних лаків. В принципі самі база і топ нормальні, але цього продавця не рекомендую, бо ну дуже довга доставка. Вчора от прийшов від нього рефанд за друге моє замовлення, чекала 3 місяці, потім ще місяць з ним переписувались і в решті задовбалася і відкрила диспут. Перше замовлення теж довгенько йшло. Він відправляє, не шахрай, просто якась ліва служба доставки. Але зараз якраз вибираю собі вже інші базу й топ, бо ті невеликі баночки, а я вже пів-року користуюсь, хай краще стоїть про запас і спробую іншу фірму. Думаю між
цими і
цими
Також букакі брала кілька лаків, не дуже мені вони сподобалися, занадто прозорі.
Лаки переважно брала Focallure: звичайний гель-лак, 3 в 1 (ті що типу можна без бази і топу, але я їх тільки на педикюр так мажу, на руках здираються), взяла ще
термо-лак, що міняє колір від температури

цяця. І дуже шикарні у цієї фірми лаки "Cat Eye".
Ссилка там де брала, але я купувала по 1,11$, цей продавець шось ціну задрав, за назвою можна знайти дешевше набагато ніж у нього зараз.
Праймер теж ось тільки буду замовляти, робила весь час без нього. Для зняття гелю взяла на парфумз.юа спеціальну рідину Ноготок, норм знімає. Ще на алі брала всяку фігню типу
кліпсів на пальці, щоб 10хв тримати рідину для зняття, лопатки всякі і рідину для зняття липкого шару, хоча в мене топ без липкого, і в принципі його чудово протирає звичайний спирт медицинський. Продавця цієї дрібноти теж рекомендувати не буду, бо він гівнюк і теж дуже довго посилка йшла

Всі пилки-бафи виявились набагато кращими з того ж парфюмзу нашого, по ціні майже так само, а якість краща і не чекати 2 місяці
Роль покупних нарізаних маленькими квадратиками безворсових серветок чудово грають штук 5 звичайних вологих серветок, вийнятих з пачки, висушених і порізаних на шматки зручного мені розміру.
Наче все