Показать сообщение отдельно
Старый 04.09.2018, 20:32   #1025
язичник
Местный
 
Регистрация: 11.09.2011
Адрес: Буча Київська обл.
Сообщений: 3,167
Сказал(а) спасибо: 2,193
Поблагодарили 6,257 раз(а) в 2,417 сообщениях
язичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Зеленый горошек, фасоль и бобы

Цитата:
Сообщение от NaLiKa Посмотреть сообщение
язичник, так вони ж сухі і тверді. Чи їх відварити спочатку, а потім вже на фарш?
Можна замочити в холодній воді на годину або на хвилин 15-30 залити окропом. На довше не замочую ні боби, ні горох, бо можуть набувати неприємного присмаку або й забродити. Після замочування двічі промиваю водою
язичник вне форума  
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
iremus (26.03.2019), Irenyar (05.09.2018), NaLiKa (05.09.2018), Тихая Гавань (16.10.2018)