Показать сообщение отдельно
Старый 23.09.2018, 09:59   #51
Tat_Nikol
Местный

Поблагодарили 3,755 раз(а) в 466 сообщениях
Tat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Эвтаназия.

Цитата:
Сообщение от шафран Посмотреть сообщение
... Ведь бывают же легкие смерти-заснул и не проснулся...
Мій батько помер у грудні 94 в лікарні, а дєдушка - через 5 місяців в селі у себе вдома. Покурив із сусідами, і сказав: "Буайте, хлопці, пішов я помирати". Зайшов у будинок, ліг, і не проснувся... Всім бажаю такої легкої смерті... мабуть, це від карми залежить.
Знаю багато людей, які після смерті батьків-дітей довго страждали, вважали, що не ВСЕ зробили заради спасіння близької людини... приймати рішення за когось - - тільки за себе ... це я про евтаназію...
Tat_Nikol вне форума  
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Angelique (23.09.2018), Irenyar (27.09.2018), irina s (23.09.2018), Ветка (23.09.2018), Нина (27.09.2018)