Цитата:
Сообщение от MixaP
бо дістали, вимагають передоплату і через це з 25 числа відключили інтернет.
!
|
Напишу і я свій дефектив "Як я відключалась від укртелекома." Міша, і я точно знаю, що в укртелекомі передплата. І на квитанції теж написано це слово. В понеділок взяла день на роботі і поїхала в райцентр, щоб відключитись. По-перше, інтернету більше нема ніж є. По-друге - відпала необхідність в ньому. Добре, що знайшла паперовий договір на обслуговування. Зразу потребували оплачену квитанцію. А я 15-го числа давала заявку на відсутність зв'язку (Да, ми провєрілі у вас дійсно дуже паганий інтернет!?). А навіщо я повинна платити передплату? Оператор дала чистий білий листок для заяви... - Я вашу заявку на ремонт лінії не бачу. Пишіть що хочете я передам вашу заяву в колл-центр... Але! Про те, що приїздили на наступний день під двір монтери я узнала зовсім випадково від сусудів і дзвінка мені на мобільний взагалі не було! Прийшлось трохи понєрвнічать - мій робочий день вартує більше, ніж білий листок... і зв'язаться з колл-центром я вмію. Пішла на другий поверх шукати директора. Чи їх так суттєво скоротили, але дверей із написом "директор" я не знайшла. Був один відчинений кабінет з диваном і письмовим столом з однієї сторони і монтерськими когтями і згорнутими матрасами із іншої... Вернулась. Достала із сумки завєтний договорчик. А там все прописано! І про передплату і про відключення і про виставлення перерахунку в 15-денний термін. Олівцем підчеркнула потрібне. Знову стала в чергу. Подала в віконце договір. Ваш? Між ким і ким підписаний? І тоді отримала красівий бланк на відключення. Особливо сподобались питання... ви вибрали іншого оператора? чому? Втретє ставши в чергу, нарешті зареєструвала заяву!