Цитата:
Сообщение от Mustache
Выбираю между розами Jasmina, Bienvenue, Giardina. У кого растет - поделитесь впечатлениями, пожалуйста!
|
У мене є всі три.
Жасміну пересаджувала вже три рази за 5 років. Ніяк не могла знайти їй потрібне місце. На сонці горіла не встигнувши розпуститись, остінки проти неї стояли солдатиками. Поза минулого року пересадила її практично в півтінь і в дуже вологе місце, поставила опору конусну і вона накінець-то мені дуже-дуже сподобалась! Опора для неї обов'язкова.
Giardina. Щось в мене з нею не дуже поки що получається, наростає слабо, квіти портяться від дощу, хоч дуже гарної форми і коліру, ніжні-ніжні. Може саджанець попався не добрий. Дала їй ще рік, якщо ні, то також буду шукати їй інше місце, бо всі про неї гарно відгукуються.
Bienvenue. В мене минулого року була перший сезон, важко ще поки що судити, але зразу помітно що буде нижча за двох попередніх, і напевно не буде потребувати опори. Квіти порівняно з іншими дуже великі, пахнючі. Взагалі дуже люблю троянди Delbard, напевно на рівні з Остінками. І ростуть вони дуже добре.