Показать сообщение отдельно
Старый 01.02.2019, 23:39   #11
Игорь-яцек
Местный
 
Аватар для Игорь-яцек
 
Регистрация: 14.11.2013
Адрес: киев
Сообщений: 698
Сказал(а) спасибо: 1,082
Поблагодарили 3,939 раз(а) в 631 сообщениях
Игорь-яцек has a reputation beyond reputeИгорь-яцек has a reputation beyond reputeИгорь-яцек has a reputation beyond reputeИгорь-яцек has a reputation beyond reputeИгорь-яцек has a reputation beyond reputeИгорь-яцек has a reputation beyond reputeИгорь-яцек has a reputation beyond reputeИгорь-яцек has a reputation beyond reputeИгорь-яцек has a reputation beyond reputeИгорь-яцек has a reputation beyond reputeИгорь-яцек has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Груша( сорта, агротехника)

Цитата:
Сообщение от Roman Poltava Посмотреть сообщение
Який справжній смак Дельбарью ? Смак дині з персиком чи всеж з невеличкою кислинкою. Переглядаю літньо - осінні сорти з гарним смаком , хочеться чогось смачненького.
Окрім Дельбарью треба мати Вижницю, Малевчанку, Мадам Бале, Бере Боск, Буковинську осінь. Деякі посадив, в осени, деякі щеплю весною. Але ці всі сорти, не можна віднести до літне- осінніх . Напевно раннеосінні чи осінні. Замовив у Каломійця живці Дельбіас і Сілк кінг, ще замовив Бере Дюрандо, ця якраз на прикінці літа смакує. Можна на ютубі глянути у А. Павлюка про беру Дюрандо.
Игорь-яцек вне форума   Ответить с цитированием
8 пользователя(ей) сказали cпасибо:
igor (02.02.2019), OlGaj (02.02.2019), Roman Poltava (01.02.2019), Zaja (02.02.2019), Ветка (03.02.2019), евгения (02.02.2019), Нина (03.02.2019), цитадель (23.02.2019)