Тема: Сидераты
Показать сообщение отдельно
Старый 14.02.2019, 13:52   #2414
Иштар
Увлеченный

Поблагодарили 525 раз(а) в 111 сообщениях
Иштар is a splendid one to beholdИштар is a splendid one to beholdИштар is a splendid one to beholdИштар is a splendid one to beholdИштар is a splendid one to beholdИштар is a splendid one to behold
По умолчанию Re: Сидераты

Цитата:
Сообщение от Анатолий Посмотреть сообщение
Звичайно в город, в саду в мене трава. Город всього 5 соток, вистачає 4 кг.
Аналогічно Раніше теж сіяла густо, гірчиця підростала, а потім починала сама себе глушити.
Цієї осени посіяла дуже рідко, думала, що не закриє, землю після картоплі до морозів,
але виросла мені по пояс, була зелена аж до заморозків - 7.
Нарешті я зрозуміла яку кількість її треба сіяти! Картоплі в мене трохи більше за 1 сотку, гірчиці було десь <1кг
Беру тільки білу гірчицю, вона на пару грн дорожча, але більше зеленої маси і краща всхожість

---------- Post added at 13:52 ---------- Previous post was at 13:40 ----------

Цитата:
Сообщение от netalyy Посмотреть сообщение
Якi скаженi цiни на гiрчицю. Хто не будь, пробовали вирощувати гiрчицю для себе? Дивилась ютуб, дядько вирощував... може й собi латочку засiять��.
Я один раз спробувала, більше не хочу вкорочувати собі життя
Вона, коли достигає, стае жорстка, як залізо. Шоб її назбирати, а потім провіяти, почистити... треба комбінізон для хімзахисту або комбайн
35 грн того не стоять, а вистачає 1 кг гірчиці на сотки 1,5-можна і дві, якщо брати білу, а не жовту дрібноту.
Иштар вне форума   Ответить с цитированием
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Lemurka (14.02.2019), NaLiKa (14.02.2019), netalyy (15.02.2019), steelbeast (14.02.2019), Анатолий (14.02.2019)