Показать сообщение отдельно
Старый 17.02.2019, 23:34   #2836
Фламинго
Местный

Поблагодарили 2,948 раз(а) в 572 сообщениях
Фламинго has a reputation beyond reputeФламинго has a reputation beyond reputeФламинго has a reputation beyond reputeФламинго has a reputation beyond reputeФламинго has a reputation beyond reputeФламинго has a reputation beyond reputeФламинго has a reputation beyond reputeФламинго has a reputation beyond reputeФламинго has a reputation beyond reputeФламинго has a reputation beyond reputeФламинго has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Сезонные работы в саду(весна,лето,осень..)

Цитата:
Сообщение от Pixie Посмотреть сообщение
Люди, сос і хелп. Рилась сьогодні в клумбах, там де сніг зійшов і абсолютно у різних місцях побачила багато таких оранжово-коричиневих чи рудих тверденьких овальчиків. Спочатку я подумала що то шось насіялось. Трохи схоже на зернятка проса, але менше і повністю округле. Але уяви не маю що б це могло насіятись, для насіння злакових бур'янів чи лободи-щириці воно завелике. А проса і крупних якихось злаків у мене там не росло.

Коли побачила одну й ту саму картину в абсолютно різних місцях, почала думати може це яйця якогось шкідника? Вони тверденькі, але в принципі нігтем розковиряти можливо. Але не вдалось нічого розгледіти в середині.
Є якісь ідеї що б це могло бути? Фото поганеньке, мокрими і брудними руками як змогла сфоткала, завтра зроблю краще, а поки залишу тут це, може хтось і у такій якості роздивиться і діагностує проблему (фото збільшується по кліку)
На вид похоже на семена обычной (не сортовой) энотеры. Я сегодня как раз на них наткнулась, очень обильно рассеялись в саду.
Фламинго вне форума  
Пользователь сказал cпасибо:
Wolfin (18.02.2019)