Показать сообщение отдельно
Старый 30.03.2019, 21:57   #2251
юльця
Освоившийся

Поблагодарили 155 раз(а) в 50 сообщениях
юльця has a spectacular aura aboutюльця has a spectacular aura about
По умолчанию Re: Сурфинии-петунии

Цитата:
Сообщение от Олеся Ивановна Посмотреть сообщение
Ой,хороша така "дівася"!!В мене зацвіли сурфінії від хєппі петунія,не подобається те ,що бачу..десь читала,що якщо заявлений біколор,то "пограниччя" повинно бути чітке,а в мене на квітах все "змито2 розвезено...хоча сама розсада гарно 2жене2 массу.
Від Хеппі петунія теж почали деякі розквітати. Чітка лінія має бути не у всих сортів. У Каскадіс Рим маджента не чітка лінія вказує на наявність вірусу, у мене таке у минулому році було. Про інші не скажу. Хоча, наприклад, у сортів типу Морн (пінк,блу, різних сортосерій) нема чітких переходів. Так що не нервуйтеся. На сонечку, на вулиці вони погарнішають, стануть більш яскравими та контрастними.

---------- Post added at 21:57 ---------- Previous post was at 21:39 ----------

Ще маю такого байстрючка, що виріс у минулорічному грунті. Батьки невідомі, та думаю ,що біла Опера або Табл вайт, бо на Тайдал Сільвер не схожа. Кущиться добре, як ампельний сорт. Мучиться у 180 мл. Інших відбракувала, бо або росли одною палкою, або бутони були не у кожному вузлі, а через один. Спробую висадить у більший вазон. Саме від самосіву аліссуму звільнився. Висадила аліссум на вулицю, як не буде морозів то ростиме.
юльця вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо: