Показать сообщение отдельно
Старый 16.04.2019, 17:51   #3165
Olga Energizer
Местный

Поблагодарили 10,442 раз(а) в 2,539 сообщениях
Olga Energizer has a reputation beyond reputeOlga Energizer has a reputation beyond reputeOlga Energizer has a reputation beyond reputeOlga Energizer has a reputation beyond reputeOlga Energizer has a reputation beyond reputeOlga Energizer has a reputation beyond reputeOlga Energizer has a reputation beyond reputeOlga Energizer has a reputation beyond reputeOlga Energizer has a reputation beyond reputeOlga Energizer has a reputation beyond reputeOlga Energizer has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Теревенi 2019

Цитата:
Сообщение от садовник Посмотреть сообщение
думаю, что вчера много чего еще горело по миру, просто об этом не сообчали обычное стечение обстоятельств
горела подстанция крупного завода в Запорожье - Ферросплавного.

---------- Post added at 16:51 ---------- Previous post was at 16:49 ----------

Цитата:
Сообщение от Pixie Посмотреть сообщение
Величезний респект пожежним, які попри крики і вимоги тушити з повітря, діяли по плану і завдяки цьому не зруйнували перекриття і зуміли зберегти основні приміщення.
Так сталося що останній "місяць" моя сім'я дивиться по колу політичні токшоу і новини - так от коли при перших повідомленнях Кошулінський почав казати як тушити, шо робити - нарешті навіть його прихильники відвернулися від всезнайки ... вибачте як надто політично вийшло
Olga Energizer вне форума  
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Pixie (16.04.2019), иннуся (17.04.2019)