Показать сообщение отдельно
Старый 21.06.2019, 00:53   #1386
Музей
Местный

Поблагодарили 2,833 раз(а) в 422 сообщениях
Музей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond reputeМузей has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Розы Остина ( продолжение)

Цитата:
Сообщение от Наташа Бречко Посмотреть сообщение
В мене взагалі крамольне з крамольних питання. Це нормально, що Golden Celebration і Heritage не тримають квітку навіть один день. Просто завал пелюсток. Смітник майже під усіма розами Остіна,крім Транквіліті і трохи краще стоїть Tess of the d'Urbervilles і Perdita, Більш менш Абрахам Дербі. В мене в цьому році зріє бажання позбутися багатьохі замінити чимось більш стійким.
Не поспішайте. За моїми спостереженнями, деякі сорти залежні від погоди.
Минулого року я не могла намилуватися Winchester Cathedral , а цього сезону, квітка дрібна, бліда, без аромату, замість постійного квітування - перша хвиля і тепер жодної квітки.
Фальстаф, про котрий я писала вище, на малесеньких кущиках тримає квіти майже по тижню. Щоправда, останні два дні дуже хочеться зрізати, тому що втратили декоративність.
7 пользователя(ей) сказали cпасибо:
OdJenya (21.06.2019), Zaja (21.06.2019), Долорес (21.06.2019), Купава (26.06.2019), Наташа Бречко (21.06.2019), Олександр (31.01.2020), Светочек (22.06.2019)