Показать сообщение отдельно
Старый 24.07.2019, 23:40   #4
юльця
Освоившийся

Поблагодарили 155 раз(а) в 50 сообщениях
юльця has a spectacular aura aboutюльця has a spectacular aura about
По умолчанию Re: Помидоры: сорта и агротехника(болезни , вредители в другом разделе)

Дякую за інформацію, Владе. Я вирощувала Надію Тарасенка, гібріди 2 та 3, Ювілейний. Всі вони чудово зав*язувались у ексремадьних умовах, та у фітофторні роки лиш ці сорти виживали та плодоносили. Проблема у тому, що у цьому році маю пересорт. Я не садила дрібненькі червоненькі кисленькі з великою кількістю насіння, а частину маю таких. Тобто, маю пересорт. Я люблю так звані салатні сорти, надлишок яких іде на сок. От сьогодні ми зробили 5 літрів. А гібриди Тарасенка саджу для підстраховки. На випадок фітофтори чи спеки, інші сорти не зав*яжуться чи загинуть, а ці достьгнуть. Та і для маринування вони підходять. На форум я зайшла, щоб спробувати придбати насіння без пересорту. Це коли саджаєш розсаду важлива назва сорту, а при зборі врожаю помідори починають ділитится на смачні та не дуже, та на ті , що тріскають при консервуванні і з мііцною шкіркою. Ті, хто продає ще ділять на сорти, що подобаються покупцям і ті, що погано беруть, та мені це не актуально. З дитинства пам*ятаю величезні жовті круглі дуже смачні томати, думаю, що і зараз є такі сорти, та чомусь останні декілька років жовті у мене кисленькі і тонкостінні, виняток сорт *Золоті куполи*, у цьому році рясний та м*ясистий. А у минулому році Хурма була дрібнесенькою та кислючою. Так, як на одній грядці є і гарні рослини і погані, думаю прблема не у агротехніці а у насінні.

---------- Post added at 22:40 ---------- Previous post was at 22:24 ----------

Ще хочу написати пр сорти. Ростуть смачні рожеві серцевидні, всі рослини схожі, плоди однаковісінькі. а на пакетиках було написано Батяня, Бичаче серце рожеве, Будьоновка, Рожевий гігант. І різний опис сортів. Тобто гени у них однакові, а продали під різною назвою. Добре, що хоч смачні. З пів помідора миска салату.
юльця вне форума  
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
szus (25.07.2019), tekton (25.07.2019), влад73 (09.08.2019), господарочка (26.07.2019)