Показать сообщение отдельно
Старый 02.08.2019, 11:34   #2142
Tat_Nikol
Местный

Поблагодарили 3,755 раз(а) в 466 сообщениях
Tat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Мыши, кроты, медведка и прочие неприятности

Цитата:
Сообщение от Gusenitsa Посмотреть сообщение
...Мій дім - це мій дім. І там будуть жити тільки ті, кого я запрошу!
Для всіх інших - шпаківні, кажівні, дровітні, ліс! І моя допомога по потребі!
Крапка.

Коли дивилася інфу в інтернеті про кажанів, то постійно підкреслювалося, що ці ссавці занесені в червону книгу, їх можна тільки відлякувати, а не знищувати.
Кроти-сліпці теж небажані гості, але якось ми із ними уживаємося... мене тішить, що гарну кротову земельку регулярно добавляю на клумби.
Оси нам докучають, ніколи їх не вбиваємо, але слідкуємо, щоб не будували свої кубла коло будівель, воду для полива набираємо в ємкості із кришками, бо в відрах вони тонуть десятками.
Із слимаками набридло боротися, стали відпускати півня та курей вільно гуляти по садибі. Хоча після їх діяльності постійно треба поправляти мульчу під рослинами, але слимаків за все літо один раз побачила під відром в калюжі розлитої води.
Tat_Nikol вне форума   Ответить с цитированием
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Gusenitsa (02.08.2019), Фламинго (02.08.2019), язичник (02.08.2019)