Показать сообщение отдельно
Старый 02.08.2019, 11:47   #1046
Ажен
Местный
 
Аватар для Ажен
 
Регистрация: 11.04.2010
Адрес: Киев
Сообщений: 973
Сказал(а) спасибо: 705
Поблагодарили 2,983 раз(а) в 739 сообщениях
Ажен has a reputation beyond reputeАжен has a reputation beyond reputeАжен has a reputation beyond reputeАжен has a reputation beyond reputeАжен has a reputation beyond reputeАжен has a reputation beyond reputeАжен has a reputation beyond reputeАжен has a reputation beyond reputeАжен has a reputation beyond reputeАжен has a reputation beyond reputeАжен has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Слива, алыча

Олю, ви впевнеі, що Вам три ранні сливи треба? вони в основному свіжими їдяться, у переробці не дуже. У мене з одного ренклоду раннього вистачає побавитися влітку, слідом за ним ще одна синя слива. Також є купа іншого в цей час - ягід багацько. а от пізніх угорок дві - то добре. частину можна напівзеленою маринувати, а інше - у наливки, сушку та варення. Я не переконую, просто роздуми вголос. Цікаво почути Ваші аргументи
__________________
Евгения
Ажен вне форума   Ответить с цитированием
6 пользователя(ей) сказали cпасибо:
=marina= (02.08.2019), Helga78 (02.08.2019), Lusenka (02.08.2019), ЛилияЛа (02.08.2019), Люд.а (04.08.2019), Света Ш (04.08.2019)