Показать сообщение отдельно
Старый 02.08.2019, 18:12   #1047
Helga78
Освоившийся
 
Аватар для Helga78
 
Регистрация: 30.05.2012
Адрес: Дніпро
Сообщений: 100
Сказал(а) спасибо: 160
Поблагодарили 94 раз(а) в 30 сообщениях
Helga78 will become famous soon enoughHelga78 will become famous soon enough
По умолчанию Re: Слива, алыча

Цитата:
Сообщение от Ажен Посмотреть сообщение
Олю, ви впевнеі, що Вам три ранні сливи треба? вони в основному свіжими їдяться, у переробці не дуже. У мене з одного ренклоду раннього вистачає побавитися влітку, слідом за ним ще одна синя слива. Також є купа іншого в цей час - ягід багацько. а от пізніх угорок дві - то добре. частину можна напівзеленою маринувати, а інше - у наливки, сушку та варення. Я не переконую, просто роздуми вголос. Цікаво почути Ваші аргументи
Чоловік дуже любить ренклоди, альтан нібито трохи пізніше стигне, якщо вірити помологічному опису. Дивлюсь в якій черзі продаються на базарі: спочатку купляла Карбишева, через 1,5 тижня ранній, в серпні буде Альтан. Карбишева може на чорнослив пущу, якщо зайвий буде. У мене 30 соток землі, треба їх якось освоювати. Краще сад, ніж город. А може ще й майбутня моя пенсія)))))
__________________
Де нема праці, там сади не цвітуть.
Helga78 вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо:
Нина (06.08.2019)