Цитата:
Сообщение от Ажен
Олю, ви впевнеі, що Вам три ранні сливи треба? вони в основному свіжими їдяться, у переробці не дуже. У мене з одного ренклоду раннього вистачає побавитися влітку, слідом за ним ще одна синя слива. Також є купа іншого в цей час - ягід багацько. а от пізніх угорок дві - то добре. частину можна напівзеленою маринувати, а інше - у наливки, сушку та варення. Я не переконую, просто роздуми вголос. Цікаво почути Ваші аргументи
|
Чоловік дуже любить ренклоди, альтан нібито трохи пізніше стигне, якщо вірити помологічному опису. Дивлюсь в якій черзі продаються на базарі: спочатку купляла Карбишева, через 1,5 тижня ранній, в серпні буде Альтан. Карбишева може на чорнослив пущу, якщо зайвий буде. У мене 30 соток землі, треба їх якось освоювати.

Краще сад, ніж город. А може ще й майбутня моя пенсія)))))