Показать сообщение отдельно
Старый 04.08.2019, 19:10   #1049
Helga78
Освоившийся

Поблагодарили 94 раз(а) в 30 сообщениях
Helga78 will become famous soon enoughHelga78 will become famous soon enough
По умолчанию Re: Слива, алыча

Цитата:
И мой совет. Присмотритесь к Стенли или Чачакской вместо Венгерки. Может, мое личное предубеждение, но у нас в регионе Венгерку не воспринимают за сортовую сливу.
Про Стенлі крім як гарного опилювача нічого хорошого більше не читала, а для моєї родини смак стоїть на першому місці. Угорку донецьку хотіла посадити, але пишуть що дрібна. Чачакську подивлюсь, не цікавилась цим сортом.

Цитата:
Простіше, але не легше. Дерева мають звичку вгору рости, а на пенсії до ягід якось і долізти треба. Ми, коли купили ділянку, одно з старих дерев і було Карбишева. Чотири метра без гілок вгору, а потім якась крона типа пальма. Гілки хазяїн позрізав, мабуть заважали. Достиглі сливи ми бачили тільки у вигляді яєчні на земли. Зрізав ту сливу, посадив нові.
Взяв для себе правило, як би не було жаль, при формуванні крони залишати тільки ті гілки, з яких реально можеш дістати плоди. Решта зрізати. Ніяких "якось дістану" не буде. Будуть чи врожай, чи ти на землі
Згодна з вами, але у мене чоловік той ще фруктоїд. Кажу, може багато дерев садимо. Каже, щоб садила, поїмо І ніякі доводи не допомагають. Він в мене впертий

Последний раз редактировалось Helga78; 04.08.2019 в 19:15.
Helga78 вне форума   Ответить с цитированием