Показать сообщение отдельно
Старый 04.08.2019, 23:31   #3
Люд.а
Местный

Поблагодарили 14,757 раз(а) в 1,654 сообщениях
Люд.а has a reputation beyond reputeЛюд.а has a reputation beyond reputeЛюд.а has a reputation beyond reputeЛюд.а has a reputation beyond reputeЛюд.а has a reputation beyond reputeЛюд.а has a reputation beyond reputeЛюд.а has a reputation beyond reputeЛюд.а has a reputation beyond reputeЛюд.а has a reputation beyond reputeЛюд.а has a reputation beyond reputeЛюд.а has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Розы Остина ( продолжение)

Як раз сьогодні милувалася сусідчиним A Shropshire Lad. Мені троянда подобається (правда, обирала і купувала її я). Все хочу взяти як-небудь живець для вкорінення, але все руки-ноги не доходять. Мабудь, підсвідомо зупиняють її розміри - коняка, вища за мене і так само широка. В першу хвилю квітує рясно, зараз друга - окремими гілками, і багато молодих червоних пагонів на третю. Сусідка свої троянди не вкриває, але, здається, до землі троянда не вимерзала ні разу років за п'ять-шість. А ще це сама здорова роза у сусідки (поруч Golden Zest майже без листя, та й ті в ЧП).
Так що я міркую над місцем для нової троянди.
А що у Вас з нею не так?
Люд.а вне форума   Ответить с цитированием
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
=marina= (05.08.2019), OdJenya (05.08.2019), Долорес (05.08.2019), Наташа Бречко (05.08.2019)