Показать сообщение отдельно
Старый 05.08.2019, 21:28   #2868
tekton
Увлеченный

Поблагодарили 1,006 раз(а) в 284 сообщениях
tekton has a brilliant futuretekton has a brilliant futuretekton has a brilliant futuretekton has a brilliant futuretekton has a brilliant futuretekton has a brilliant futuretekton has a brilliant futuretekton has a brilliant future
По умолчанию Re: Помидоры: сорта и агротехника(болезни , вредители в другом разделе)

Цитата:
Сообщение от Onorina Посмотреть сообщение
У мене теж цього року проблема з помідорами. Скоротила кількість кущів...і ті погано вродили. Вважаю цей рік екстремальним.
А в мене цей рік з помідорами чудовий. Спочатку злякався, бо всі салатники стали після дощів та похолодань дуже тріскатись. Але все вдалося продати, бо мої томати визріли на дві-три неділі раніше від інших. Тому люди залюбки купляли в мене помідори навіть з деякими фізичними дефектами (тріщини), але за порівняно демократичними цінами, коли на ринку був дефіцит домашніх помідор. В результаті - рекорд доходу з продажу томатів, а сезон все ще продовжується. Хоча в мене і наближається до завершення, адже з кожного куща вже знято, як мінімум, по 2 кілограми плодів. Кущі почорніли, а я нічого не збираюсь робити, бо розумію - потенціал вичерпано.
tekton вне форума  
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
yuzhanin (06.08.2019), Нина (06.08.2019), Света Ш (06.08.2019)