Тема: Из жизни)
Показать сообщение отдельно
Старый 26.11.2019, 09:05   #1773
Olga Energizer
Местный

Поблагодарили 10,442 раз(а) в 2,539 сообщениях
Olga Energizer has a reputation beyond reputeOlga Energizer has a reputation beyond reputeOlga Energizer has a reputation beyond reputeOlga Energizer has a reputation beyond reputeOlga Energizer has a reputation beyond reputeOlga Energizer has a reputation beyond reputeOlga Energizer has a reputation beyond reputeOlga Energizer has a reputation beyond reputeOlga Energizer has a reputation beyond reputeOlga Energizer has a reputation beyond reputeOlga Energizer has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Из жизни)

Цитата:
Сообщение от садовник Посмотреть сообщение
на думку спадає вірш Т.Г.Шевченка - неначе люди подуріли
тю я взагалі не шопоголік -)))
і за тижні до чорної п'ятниці були гарні знижки на взуття коламбія вийшла в 680 грн високі боти ватерпруф, а крокси зимові високі 600, батькові зимова куртка 450 легка і тепла - час вже був торішню списати бо затерта ... і таке інше на всю родину, із зайвого купила собі "лижну" куртку за 12,99 евро фірмову і штани до неї за 8,99 - дійсно функціональні ... бо то в мене за сезон затирається і переходить в розряд "на шашлики" бо на роботу стидно вже, а ще за сезон - на дачу-))).
а вчора просто виставили знижку на спортивне спорядження ... те яке мені теж вже час настав купувати, але в них зазвичай знижки на початку жовтня ( в жовтні не виставили нічого цікавого і я вирішила чекати наступного року зі старим) - тож я просто не чекала на таки ціни в листопаді, а на одяг часто такі знижки і чекала б на снарягу - купувала б одяг після нового року ...
я більше сміюся з свого шопінгу - взуття розмір однаковий в мене в мами і доні- )))) тож можу залишитися з самими шпильками за пару візитів у гості-))), верхня одежа у доньки на розмір менше моєї але вона полюбляє оверсайзи-))) і їй веселіше в моїй шафі одяг підбирати ніж в магазині. і це не проблема а навпаки можливість - і шопитися в своє задоволення і вміщатися в пару полок і десяток тремпелів -)))
спортивний одяг і снаряга - то окреме. тут правда 3 комплекти на кожну погоду ( ну от в нас плани на вихідні на воді з ночівлею в кемпі без прання/сушки - це 3 комплекти одягу зимою - 1 день два комплекти один на собі і на кінець дня мокрий сушити гемор, один в мішку на випадок перевороту, ніч та другий день ). тут інколи сама думаю - що як коли доживуся до спорту в закритій залі - ото економія настане!

Последний раз редактировалось Olga Energizer; 26.11.2019 в 16:18.
Olga Energizer вне форума   Ответить с цитированием
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Gusenitsa (26.11.2019), Wolfin (26.11.2019)