Тема: Актинидия
Показать сообщение отдельно
Старый 24.02.2020, 00:24   #885
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Актинидия

Цитата:
Сообщение от садовник Посмотреть сообщение
Это про выращивание в Америке. Касается киви.
перейшла на цю статтю із опису аргути Анна (ананасна)
Не думаю, що агротехніка і спосіб обрізки мають принципову різницю в США і у нас для рослини яка росте і там і там (зони 5-9)

Цитата:
Сообщение от садовник Посмотреть сообщение
Наш ботсад выпустил брошюру по выращиванию актинидий в Украине. Там и про обрезку писано.
це дуже добре, але при тиражі в 500 примірників шансів знайти її в інтернет-магазинах книжок дуже мало, а в Київ за статтею про агротехніку я не поїду. Так що, з усією повагою до труда і знань науковців ботсаду, я почитаю в інтернеті.
Із задоволенням почитала б (або купила за резонну ціну) цю монографію в електронному вигляді