Показать сообщение отдельно
Старый 28.02.2020, 11:33   #3847
Tat_Nikol
Местный

Поблагодарили 3,755 раз(а) в 466 сообщениях
Tat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Художественные фильмы, которые стоит посмотреть и "мыло" для отвлечься..

Цитата:
Сообщение от Светлячок Посмотреть сообщение
...Фильм Черкаси
Только большой экран...
Не люблю всілякі "драчки"-екшни, але на ЦЕЙ фільм збираюся, почекаю до післявихідних, ціни нижче, людей менше, бо мені треба в Дніпро їхати, в селі та в Новомосковську кінотеатрів нема... Почитала багато інфи про сам фільм, освіжила ті важкі часи...
А я натрапила на гарну українську озвучку "Аббатство Даунтон"! Спочатку подивилася фільм за 2019 рік, потім спробувала серіал, перші два сезони були українською, далі прийшлося слухати москальською, бо дивилася "одним" оком. Серіал під в"язання дуже гарно зайщов, цілий кардік-марінарку сплела!
Ну, і вирішила, якщо я стільки років опиралася "Зоряним війнам", то треба попробувати "покуштувати"...знайшла українською озвучкою, почала дивитися по рокам... але не зайшло... добре, що мої онуки мене навчили - дивитися треба по номеру епізода... спробувала, герої сподобалися, хоча фентезі на любітєля-помахати-світло-мечем, я сцени боїв тільки слухала, одне-око дивилося на екран тільки в моменти реплік. На сьогодні 8 епізодів прослухала, достатньо для особистої думки, залишилися два окремі фільми, як раз половину щалі буде... далі якісь легкі комедії послухаю-подивлюся.
Tat_Nikol вне форума  
Пользователь сказал cпасибо:
иннуся (28.02.2020)