Показать сообщение отдельно
Старый 29.02.2020, 10:29   #3858
Tat_Nikol
Местный

Поблагодарили 3,755 раз(а) в 466 сообщениях
Tat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Художественные фильмы, которые стоит посмотреть и "мыло" для отвлечься..

Цитата:
Сообщение от садовник Посмотреть сообщение
так сериал же продолжается! уже третий сезон вышел.а под Вызовите акушерку вязали, не?
Дякую, що нагадали за Агату Рейзін, я тільки першу серію третього сезону дивилася, а там аж цілих СІМ!
«Викликайте акушерку» — драматичний серіал BBC про групу нянь-повитух, які працюють в східній частині Лондона в 1950-их та 1960-их роках. Як найду українською озвучкою, то спробую. Сподобається, то буду дивитися всі дев"ять сезонів, як раз новий карді починаю для колишньої медсестри.

Цитата:
Сообщение от Tess Посмотреть сообщение
И Мисс Марпл не дурня, и Звездные войны тем более!
Просто первый надо больше слушать, а второй таки смотреть... хотя, канешно, цели у нас разные кому спецэффекты, а кому светрик

Можно попробовать вязать под рок, быстренько так все свяжется
Міс Марпл буду ще дивитися, коли новенького не буде підходящего під настрій для в"язання, А "Зоряні війни" - то не для мене, спецефекти напружують, головне - сюжетна лінія. Під музику в"яжу, коли нема інтернету, але рок - - болить голова, старший син підлітком замучив хеві-металом-та-іншими-рокерами...
Гарні фільми треба дивитися на великому моніторі, тоді я дивлюся-слухаю уважно, навіть можу передивлятися епізоди, якщо щось не зрозуміло. Але це буває рідко, для мене важливіше светрик-шаль, оптимізую свій вільний час.
Tat_Nikol вне форума  
Пользователь сказал cпасибо:
иннуся (03.03.2020)