Показать сообщение отдельно
Старый 08.01.2021, 20:48   #9
Tat_Nikol
Местный

Поблагодарили 3,755 раз(а) в 466 сообщениях
Tat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond reputeTat_Nikol has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Посевная овощей 2021: планы, семена, сроки высадки

Цитата:
Сообщение от садовник Посмотреть сообщение
...нет у томатов множества вкусов они отличаются по плотности мякоти , по строению семеных камер, форме и цвету плода, высоте и ветвлению, форме листьев и опушению, устойчивости к болезням и растрескиванию....
Я не фахівець, як декотрі, але впевнено заявляю, що у помідорів, як і в інших овочів-фруктів-ягід, тільки ДВА різних смака - обнаковєнний-тобто-звичайний (ну, там багато нюансів), та СТИГЛИЙ НА СОНЦІ ПОМІДОР, який чекає тебе на грядці і кричить - З"ЇЖ МЕНЕ! Краще, коли це в степу, під час рабської праці в колгоспі інженерів-фахівців, яких відривали від роботи... але на свійському городі теж бувають ДУЖЕ СМАЧНІ помідори... і цей смак ніяк не залежить від сорту... на одному кущі на десяток звичайнісіньких, які пробуєш та ... може трапиться ОДИН, але ... для мене життя в селі важке, але бонус - постійно дегустуєш плоди та ягоди в садочку та городі.
Tat_Nikol вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо:
Lemurka (09.01.2021)