Показать сообщение отдельно
Старый 01.02.2021, 19:18   #22
Фламинго
Местный

Поблагодарили 2,936 раз(а) в 567 сообщениях
Фламинго has a reputation beyond reputeФламинго has a reputation beyond reputeФламинго has a reputation beyond reputeФламинго has a reputation beyond reputeФламинго has a reputation beyond reputeФламинго has a reputation beyond reputeФламинго has a reputation beyond reputeФламинго has a reputation beyond reputeФламинго has a reputation beyond reputeФламинго has a reputation beyond reputeФламинго has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Теплицы

Цитата:
Сообщение от Marta Посмотреть сообщение
Є питання про парнички з агроволокна на дугах, типу "Пролісок". Читаю, що всі їх використовують як тимчасове прикриття після висадки розсади, і, як мине загроза приморозків, одразу знімають. А чому?
Я планую тримати в них помідори аж поки не виростуть настільки, що пора буде підв'язувати. А з низькорослих так і взагалі, можливо, не знімати, поки притінку на весь город не повішаю. Можливо, я чогось не знаю?
Крім приморозків є іще вітер, град, палюче сонце. Чого їх знімати?
Пользовалась в прошлом сезоне такой тепличкой -нормально. Не убирала до конца сезона, спасала она и во время осенних заморозков - помидоры сняла с опор, уложила на грядки, закрыла тепличку. Так и доспевал последний урожай.
Фламинго вне форума   Ответить с цитированием
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Marta (02.02.2021), Долорес (02.02.2021), Светлая (21.02.2022)