Показать сообщение отдельно
Старый 15.08.2021, 16:55   #4203
Oksan@
Новичок

Поблагодарили 12 раз(а) в 2 сообщениях
Oksan@ is on a distinguished road
По умолчанию Re: Адреса и отзывы о поставщиках 3

Усім доброго дня! І я вставлю свої 5 копійок)).
Хочу поділитись досвідом покупки у Lucky flowers.
Захотілось купити мечевидних ірисів, а разом з ними в корзину пішли дешеві хости, аквілегія, купена, астильба . Щодо якості саджанців- все супер, рослини великі і здорові. Тут писали про те, що дорогі хости не відповідають сорту. Я брала дешеві,щоб посадити за будинком , де майже повністю тінь, були і високі сорти, і низькорослі. Так наче сорту всі відповідають, всі прийнялися, слизні очевидно щасливі- листя їдять нещадно(((. Аквілегія по сорту, астільба і іриси- треба почекати.

Сади Бахмута. Sady bahmyta не раджу однозначно. Знову ж таки спокусилась на мечевидні і сибірські іриси- взяла 4 шт. Плюс Морозник і астранцію. Замовила накладним, коли на пошті винесли коробку- земля сипалась на підлогу. Нормально оглянути товар було нереально- інакше грядку можна було би робити прямо у відділенні. Акуратно прорізавши ножем щілину у коробці і побачивши, що там все зелене і менш - більш живе - забрала додому, шкода було рослин. В той день забирала кілька посилок- відповідно мені озвучили загальну суму і я заплатила. Вдома ж коли сіла все розбирати, виявилось що сума в накладному платежі була вказана на 100 грн більше. Звичайно, сама винна- треба було на пошті все уважно дивитись. Маю тепер досвід. Але сам факт дуже неприємний. Ледве до них додзвонилась плюс на вайбер писала-обіцяли розібратись, так розбираються по сей день. Результат- іриси з поламаними стеблами, бо горщики просто літали по коробці, але всі прийнялися. Морозник - великий кущ прийнявся. Астранція- зовсім не Астранція, а якийсь бур‘ян. Про це я по телефону теж запитала- сказали це такий вид. Висновок- обходьте цей магазин десятою дорогою.
Oksan@ вне форума  
11 пользователя(ей) сказали cпасибо:
aurora (17.08.2021), flowerss (18.08.2021), kravconok (16.08.2021), lebedi (15.08.2021), OdJenya (16.08.2021), sisash (29.08.2021), stoodnja (15.08.2021), svetalim (18.09.2021), tanjshka (16.08.2021), vekita (14.09.2021), Zaja (15.09.2021)