Тема
:
Сырое консервирование
Показать сообщение отдельно
16.08.2022, 20:40
#
5
Вера-роза
Новичок
Регистрация: 25.12.2017
Адрес: Баришівка
Сообщений: 13
Сказал(а) спасибо: 69
Поблагодарили 56 раз(а) в 11 сообщениях
Re: Сырое консервирование
Цитата:
Сообщение от
Marta
"З невеликою кількістю" - це скільки, хоч приблизно?
І як після розморозки?
Кількість цукру - на Ваш смак. На 1 кг ягід 0,5 кг цукру. Я роблю так всю ягоду яка є в саду. Варю тільки вишню.
Пользователь сказал cпасибо:
Marta
(18.08.2022)
Вера-роза
Посмотреть профиль
Найти ещё сообщения от Вера-роза