Показать сообщение отдельно
Старый 21.07.2011, 20:24   #290
Олександр
Местный

Поблагодарили 4,573 раз(а) в 325 сообщениях
Олександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Посадка, обрезка, подкормка роз

Знаю, що трохи зарано задаю свої питання. Але хочу "підготовитися". У мене на одній грядці ростуть приблизно 30кущів роз, які я посадив там тому, що не знав ще, куди їх скомпанувати. Там є плетисті, остінки, чайно-гібридні. Цієї осені хочу їх майже всіх пересадити на постійне місце. З чайно-гібридними зрозуміло-обрізаю пагони до см. 20-30, і саджу на нове місце. А що з плетистими і остінками? Мама дзвонить, і каже, що деякі з них виросли вже у висоту до півтора метра і більше. Тоже обрізати? Дуже жаль обрізати... А з другої сторони, якщо пересаджу з пагонами (з Епіном,....)-то не обмерзнуть за зиму, звісно, з укриттям? Тобто чи успіють вони добре прижитися (і пагони тоже)?