Показать сообщение отдельно
Старый 07.11.2011, 15:14   #191
wernner
Местный
 
Аватар для wernner
 
Регистрация: 28.09.2011
Адрес: чернівці
Сообщений: 550
Сказал(а) спасибо: 104
Поблагодарили 707 раз(а) в 291 сообщениях
wernner is a splendid one to beholdwernner is a splendid one to beholdwernner is a splendid one to beholdwernner is a splendid one to beholdwernner is a splendid one to beholdwernner is a splendid one to beholdwernner is a splendid one to beholdwernner is a splendid one to behold
По умолчанию Re: Засолонение почвы - что делать?

Цитата:
Сообщение от Ник-то Посмотреть сообщение
Ребята, а каковы у вас показатели ph почвы- чтобы вот такими нормами...гипс. ....
не путайте кислотність і засоленість
для підвищення Ph виокристовують луг ( вапно доломіт, золу....
для нейтралізації солонцю викорстовують гіпс.
ГІПС вам не розкислить грунт!!!
і ще одне кислотність грунту є різних видів :актуальна кислотність, потенційна кислотність,обмінна кислотність, гідролітична кислотність.
Те що ми вдомашніх умовах визначаємо або за папірцем або за допомогою прилада - це гідролітична кислотність. ( так тут помилка - актуальна кислотність )



---------- Post added at 14:14 ---------- Previous post was at 14:09 ----------

Цитата:
Сообщение от Ник-то Посмотреть сообщение
А чем еще можно подкислить воду?
ну адмін. юмору не зрозумів - повідомлення видалив. тому постараюсь пояснити обширніше: підкислити можна яблучною або винною кислотами: для цього яблучний чи виноградний сік наливаємо в широку емність не накриваємо: при доступі повітря з соку утвориться не вино а уксус: відповідно яблучний виноградний чи грушевий. ним і підкислювати можна
( для цого можна використати будь які гнилі, порчені фрукти...)

Последний раз редактировалось wernner; 07.11.2011 в 21:33. Причина: цитата
wernner вне форума  
Пользователь сказал cпасибо:
Альбертыч (07.11.2011)