Re: Сорта яблонь
Дякую Shoni, Дякую Sveta, і звичайно всим форумчанам хто допоміг мені.
Хочу сказати що продавець нічого не сказав по поводу сорту 8). сказав що щось на основі симеренки, з маленьким червоним румянцем (я підозрюю що це може бути сорт Сапфір) купляв я його в в м.Гадяч Полтавської обл., там повертають до життя старий розплідник переважно всі купляв там, але це сорт купляв з рук (чоловік стоїть кожен рік, покупців у нього багато) говорив що ч/з 1-2 я прийду до нього за цим сортом знов!
8)Якийсь клон Ренета Симеренка (дерево дуже красиве, з темною корою, красивої чашеподібної форми, коштувало в 2,5 рази більше за інші саджанці, продавець запевняв що в слідуючому році буду куштувати яблука такі як симеренка але з невеликим червоним румянцем)
І ще хотів би поділитися інфо. по поводу Симеренки (я мабуть закоханий в них), в мене росте років 20-25 від посадки, смак яблук божественний, паршою НЕ ПОРАЖАЄТЬСЯ (лише трохи листя) обрізати почав лише 2роки тому. В тому році була перегрузка урожаю (яблука були більші за середні, в погрібі яблук було мабуть більше чим картошки) в цьому році яблук майже не було, проте на слідуючий рік уже чекаю.
Прошу хто що може написати по поводу "КАТЕРИНИ" бажано звичайно з власного досвіду.
Дякую
Последний раз редактировалось елена.п; 15.11.2011 в 21:07.
Причина: ...уважаемые пользователи,не стоит выделять текст,вас прочитают....
|