Цитата:
Сообщение от Александер
Прошу хто що може написати по поводу "КАТЕРИНИ" бажано звичайно з власного досвіду.
Дякую
|
Наша Катерина, як у Шевченка Т.Г.-безталанна....Перший раз скосили ручною косою (добре, що я була в саду і побачила. Справа була в серпні, тому зразу ж переокулірувала). Другий раз викорчували трактором дворічне дерево. Побачила, перещепила. Третій раз вкрали в саду. Знову дістала живці. Надіюсь, що вже зараз все буде нормально-дереву вже 4 роки, поки що не плодоносило...
---------- Post added at 20:48 ---------- Previous post was at 20:44 ----------
Цитата:
Сообщение от Александер
8)Якийсь клон Ренета Симеренка (дерево дуже красиве, з темною корою, красивої чашеподібної форми, коштувало в 2,5 рази більше за інші саджанці, продавець запевняв що в слідуючому році буду куштувати яблука такі як симеренка але з невеликим червоним румянцем)
|
Та в Сапфіра ж не кожного року буває румянець, а якщо й буває, то досить незначний, більш загар, ніж румянець. Є багато більш забарвленних сортів отриманих на основі Ренета Симиренка...Та й смак доволі специфічний....Не зрозуміло, чому в 2,5рази дорожче??? Цей сорт доволі поширений, не є рідкісним чи новинкою...Щодо швидкоплідності-згодна, а про низьку стійкість до парші вас попередили?
---------- Post added at 20:59 ---------- Previous post was at 20:48 ----------
Цитата:
Сообщение от Александер
я підозрюю що це може бути сорт Сапфір
|
Фотозбірник по Сапфіру-