Показать сообщение отдельно
Старый 20.06.2009, 16:30   #178
Leslie
Местный

Поблагодарили 2,993 раз(а) в 634 сообщениях
Leslie has a reputation beyond reputeLeslie has a reputation beyond reputeLeslie has a reputation beyond reputeLeslie has a reputation beyond reputeLeslie has a reputation beyond reputeLeslie has a reputation beyond reputeLeslie has a reputation beyond reputeLeslie has a reputation beyond reputeLeslie has a reputation beyond reputeLeslie has a reputation beyond reputeLeslie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Его величество газон

Ура, тему про газон знайшла -- дууже допомога клубу потрібна, ще й терміново. Власне, рішення я вже прийняла, але хочеться почути поради від вас.

Справа у чому. Чоловік купив учора пачку газонної трави, УкрГазони, спортивна. Серце впало. Читаю склад: костриця гігантська, 3 сорти. Господи, ну навіщо мені спортивний газон??? Ще й у тому місці, де ходиться 5 разів на день лише по вихідних... Власне, все одно мушу сіяти, бо чек викинули. Отож питання до чого мені тепер готуватися з цією травою. До частого скошування? Яка вона, тая костриця? Хто знає?

Є думка посіяти поки тут, біля паркану, а потім перенести цю траву на центральну частину двору, де спорт. газон більш доречний -- як роблять з рулонними газонами. Центр. частина ще під газон не готова, добре, якщо наступного року туди дістанемось.

Отака мене спіткала проблема. Дуже дякую за відповіді та поради. :)

П.С. Шановні адміни. Трохи поскаржуся: пошуком тема не знайшлась. :(
Leslie вне форума   Ответить с цитированием