Показать сообщение отдельно
Старый 08.03.2012, 20:38   #739
fumo
Освоившийся
 
Регистрация: 03.12.2010
Адрес: Київ
Сообщений: 98
Сказал(а) спасибо: 407
Поблагодарили 399 раз(а) в 60 сообщениях
fumo is just really nicefumo is just really nicefumo is just really nicefumo is just really nicefumo is just really nice
По умолчанию томатики

обхохочешься http://uk.wikipedia.org/wiki/Волове_серце_(сорт) Это чудо-юдо не похоже ни на житомирские помидоры, ни на вытянутые коуэл, хотя нижнее фото близко, только наш куст низкий. Селекционер - Джон Генрі Мастер,США

І все ж, воли точно використовувалися для обробки землі українськими селянами, не знаю, чи вони були так розповсюджені в америці/ Перекладач видає cuor di bue- Бычье сердце, бичаче серце, але ж бичаче звучить якось не дуже вдало, тому, мабуть, ніхто не став вдаватись в деякі анатомічні дрібниці, і переклали, як було милозвучніше українською. Та це просто мої думки вслух...
Зверніть увагу, як переклали назву сорту Бычий лоб [QUOTE]-- Волове чоло

Последний раз редактировалось fumo; 08.03.2012 в 21:15.
fumo вне форума  
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Лыбидь (09.03.2012), пятница (08.03.2012)