Цитата:
Сообщение от Князь
Дякую Витуся.
підскажіть , будь-ласка, які сорта слрта можна взяти .
Ну не вимогливі , але хороші .
І де їх придбати( столові).
---------- Post added at 16:56 ---------- Previous post was at 16:52 ----------
за саженці по 30гр.
|
Можу допомогти на певних умовах

Я вам БЕЗВОЗМЕЗДНО передам провідником на Київ саджанці "неболявого" столового винограду, але після того, як ви на зекономлені гроші купите (і прочитаєте

) хоч одну книгу з виноградарства і урочисто присягнете над саджанцями не знущатись, доглядати, і обрізати хоча б не рідше ніж раз на 3 роки

Жарти жартами, але у мене родичі в сусідньому дворі просять вже другий рік посадити їм "такого винограду як у тебе" - не даю, бо знаю, що там ніхто за ним дивитись не буде.
І 30 грн за ті сорти, що Ви купили було би нормальною ціною, якби за всі разом, а не за кожен. 30 грн - ціна хорошого сучасного популярного сорту (типу Надії АЗОС чи Лівії). Нехай вас тут не лякають цінами в 200 грн за чубук - то не для простих смертних, а для "одержимих"

Реально роздрібна ціна на Жемчуг Саба у виробників - 8-10 грн/саджанець - спеціально зараз прайс подивився. Треба тільки пошукати.
---------- Post added at 22:34 ---------- Previous post was at 22:25 ----------
Цитата:
Сообщение от RS
Поклинктон
Ананасный
Армалага
Экстра
Изабелла банская
Оцените пож-та сорта.
Какие плюсы - минусы. Надеюсь на непредвзятую оценку и помощь.
Что из этого Вы посадили бы в моей ситуации.
Спасибо!
|
Я ничего из этого на порог не пустил бы. Если только для тени, то лучше посадите морозостойкие плетистые розы. Но это мое личное мнение - я терпеть не могу изабельный вкус, терпкость, кожицу, слизь и прочие прелести

Но моя жена, к примеру, тоже говорила, что ей Лидия нравится, пока не созрел первый урожай собственных столовых сортов

- после этого Лидия заняла почетное место в мангале.