Цитата:
Сообщение от larissa
с небольшой поправкой, как сохранить эти многолетники зимой, при укрывании и пригибании розы  слишком мало места, для прикрывания ног. А решить эту проблему можно легче, свободное пространство засадить почвопокровными розами, типа Фейри.
|
читав про рози Фейри що вони страждають від сильних морозів, а плетисті думаю прикривати на зиму просто снігом...принаймі я раніше так робив із розою що на фото, вона не плетиста, і незнаю її назви, дуже красива, але цвіте лише на пагонах старших 1 року...витримує морози до 20-25 градусів, 2 роки тому вона у мене змерзла обрізав 15 см. від землі. За 2 роки вона розрослась метрів 7 в ширину і 4-5 у висоту на фото це погано видно, але зліва гараж висотою у 5 метрів, і я її пагони привязував до нього, вже половина будівлі була закрита розами, якби не було цієї зими сильних морозів (30 градусів), то за весну вона б покрила всю будівлю, і краса була б просто неймовірна, а зараз вона знову сантиметрів 20, за рік відростає майже повністю, але практично не цвіте, я її прикриваю лише снігом, і надіюсь що плетисті також так буду ховати від морозів.[IMG]
1024x768(489.04 kB) Фотохостинг www.fotolink.su[/IMG]