Показать сообщение отдельно
Старый 10.05.2012, 12:06   #825
Аматор
Увлеченный

Поблагодарили 1,150 раз(а) в 212 сообщениях
Аматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond reputeАматор has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Прививка и окулировка плодовых

Цитата:
Сообщение от yurko-s Посмотреть сообщение
А кто из вас с налоговой?!
І знову...., не тема для щеплення!!!!!! Та ніхто з нас трьох (Sveta, Мельсан, я) до податкової не мають ніякого відношення. Всі дані з "павутиння", Sveta може підтвердити. Свєта (Sveta) знаєте чим займається, Саша (Олександр Анатолійович, Мельсан) - основний "коньок" був, декілька років назад, троянди. Хто був у Софіївці (Умань) міг бачити деякі його троянди там (можливо Саша писав, він постачав туди свої троянди). Саша, якщо видав комерційну таємницю, звиняй. Ну а я, скажемо так - пенсіонер. Зараз Інна щось вставить. Інна (Инесса), я працюючий пенсіонер.
Перенесіть все (попередні і цей пости) у відповідну тему, мабуть, Теревені. Дякую.
Аматор вне форума  
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Sveta (10.05.2012), yurko-s (11.05.2012)