Показать сообщение отдельно
Старый 17.08.2012, 01:13   #1089
Николай Иванович
Увлеченный

Поблагодарили 2,426 раз(а) в 243 сообщениях
Николай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond reputeНиколай Иванович has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Сорта винограда на наших участках

Цитата:
Сообщение от Дандык Сергей Посмотреть сообщение
Николай Иванович! Эта форма Капелюшного,а Доренский селекцией не занимается.Вот описание:
Инга, ll-8-30/ (Талисман х Загадка)
Дякую, Сергію! Я зустрічав цей опис і навіть бачив фото Інги Капелюшного, але вживу бачити не довелось. Тим не менш у Павлія в каталозі зазначено "Інга Доренського", купував особисто у нього вдома і з розмови з ним при купівлі саджанця Богдан Павлій розказав, що це форма селекції Павла Доренського, вона була передана кільком виноградарям в різних містах для випробування в різних кліматичних умовах, так і потрапила до Павлія.
Підстав не довіряти пану Богдану в мене не було досі, але Доренського я не знаю особисто, тож за його авторство не ручаюсь
Цікаво було б порівняти форми Капелюшного й Доренського вживу, я би міг вислати черенки своєї Інги, якщо хтось має Інгу Капелюшного
Пользователь сказал cпасибо:
спасок (30.01.2013)