|
Увлеченный
Поблагодарили 3,436 раз(а) в 383 сообщениях
|
Re: Анекдоты
Весілля в церкві. Все проходить нормально. Вкінці наречений підходить до попа і каже:
- Скільки я Вам винен?
- Дайте мені стільки грошей, наскільки красива ваша дружина.
Наречений суне руку в кишеню, дістає 10 центів і дає попу.
Поп в подиві підходить до нареченої, піднімає фату, знову підходить до нареченого і дає 9 центів здачі.
---------- Post added at 20:33 ---------- Previous post was at 20:32 ----------
- Чому в Україні немає м'яса?
- Тому, що свині вийшли в люди, корови вийшли заміж, козли одружилися, барани захистили десертацію і управляють країною, а кури подохли зі сміху.
---------- Post added at 20:34 ---------- Previous post was at 20:33 ----------
Мужик поскаржився другу, що у нього болить рука. Друг йому говорить:
- А ось тут в магазині автомат поставили, і він по одному аналізу сечі за десятку визначає що з тобою, та ще й рекомендації дає. Спробуй!
Ну, мужик думає: "Не може бути", але перевірити треба; попісявв в баночку, приніс. Засунув десятку, залив сечу в спеціальний отвір, автомат зашарудів, на ньому загорілися вогники, і вискочив папірець. Там надруковано:
"У вас звичний вивих ліктя. Робіть теплий компрес, уникайте підняття тягарів. Через 2 тижні все повинно пройти ".
Мужик думає: "Ні фіга, до чого дійшла техніка!" Всю дорогу додому думав, може, все-таки цей агрегат можна перехитрити? Вдома попросив дружину пописати трохи в баночку, потім дочку, змішав все це, знайшов у котячому туалеті какашку, кинув туди, розбавив водою з-під крана і на довершення ще й кінчив туди.
Ну, думає, тримайся, робот хренов, ні в життя нічого не вгадаєш!
Приходить в магазин, кидає в автомат десятку, заливає свою пекельну суміш і чекає. Автомат знову зашарудів, знову загорілися різнокольорові лампочки, і, як годиться. вискочив папірець. Бере його мужик і читає:
"У вашій воді занадто багато заліза. Купуйте спеціальний фільтр. У вашої кішки глисти. Купіть пігулки в вет. лікарні. Ваша дочка нюхає кокаїн. Швидше відправте її в реабілітаційну клініку. Ваша дружина вагітна близнюками. Батько не ви. Знайдіть хорошого адвоката. Ну а сам-то ти, мужик, якщо не перестанеш дрочити, вивих ніколи не вилікуєш. І перестань
рвані гроші сюди пхати, задовбав!
---------- Post added at 20:34 ---------- Previous post was at 20:34 ----------
Прийшов злодій грабувати хату, дзвонить в двері. Відчиняє маленький хлопчик, двері на ланцюжку
- Чого вам дядечко?
- Хлопчик принеси попити, будь ласка.
Хлопчик побіг. В цей час злодій намагається звільнити двері від ланцюжка, але не встигає. Хлопчик прибіг і дав йому попити
- Хлопчику, принеси ще, будь ласка.
Хлопчик ще побіг, але злодій знову не може відкрити. Хлопчик знову йде з водою. Злодій знову випиває склянку і ще просить хлопчика. Знову та ж ситуація.
- Хлопчик принеси ще, будь ласка.
- Дядьку вибачте, але в унітазі вода закінчилася, а до крана я не дістаю.
|