иннуся, а де знайти ті "наші ландшафти"? тут в форумі такого не зустрічав, чайник є чайник;
Англичанка, думаю, з синіми дельфініумом чи дзвіночками Eden Rose дивилася б також шикарно

, та я хочу-з розами...
Лена Мерлин, весь перелік, що Ви назвали-дуже подобається

, скористаюсь в інших композиціях, тут хочу найперше розки, можна з хостами або гейхерами, якщо підійдуть;
садовник, Sterntaler мені тут дивиться як найкращий варіант

, ще б знайти її та отримати в свої руки!. А з Феєю краще дружити-як-не-як - вона з сокирою(топором) :lol: ;
Leslie, мені також дуже подобається розовий+ніжно-жовтий! В цьому місці хочу більше сонця і свята! Вже дивився раніше сади Англійчанки та інших форумчан! Що мені сказати, коли просто слів немає? Красотище!!!
Нина, дякую! А можна ссилочку на голандський заказ? В даному випадку треба 3,5 помножити на 2,2 (за штуку, в євро)? Не підкажете, поштою висилають?
Вика, дуже сподобалось! Знаю, що багато хост добре переносять сонце, та й в нас, на Львівщині, не так і багато того сонця, як на Київщині, на жаль :( Ваші фото- доказ тому, що хости добре живуть на сонці! Хочу, подібно до першої фотки-в рядок 3-5 штук хост, та ще б підібрати по сорту і кольору... Та ще й знайти ці сорта хост в нашому Львові...
П.С. А Golden Border хочу, не в даній композиції, а на майбутнє! (та й, може, з Ніною подружусь! У неї вже є!

)
Цитата:
|
Сообщение от садовник
в этом плане советы давать очень сложно, слишком много факторов задействованно. надо смотреть на окружение, фон, задний план, освещённость, и прочч. короче - любых спутникоф нуна подбирать ПО МЕСТУ. При этом не нуна забывать, шо мысли и чувтва мастера не должны бысть в плену у правил....!!!! 
|
так, підтримую!! :)
Підсумок: Eden Rose+Sterntaler+хости(??)=от і буде мені щастя!
Всім велике дякую за коментарі!!!