Показать сообщение отдельно
Старый 25.11.2013, 17:33   #13
Марина С.
Увлеченный
 
Аватар для Марина С.
 
Регистрация: 05.10.2011
Адрес: Киев
Сообщений: 272
Сказал(а) спасибо: 1,991
Поблагодарили 2,310 раз(а) в 240 сообщениях
Марина С. has a reputation beyond reputeМарина С. has a reputation beyond reputeМарина С. has a reputation beyond reputeМарина С. has a reputation beyond reputeМарина С. has a reputation beyond reputeМарина С. has a reputation beyond reputeМарина С. has a reputation beyond reputeМарина С. has a reputation beyond reputeМарина С. has a reputation beyond reputeМарина С. has a reputation beyond reputeМарина С. has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Готовим в горшочках

Есть один рецепт, уже после прочтения которого слюнки текут!
С позволения подруги автора выкладываю в первозданном виде:
Чинахи
Ввечері беру фасульку - бажано великі "кобилИ", котрі я везу з Косова!
Замочую на цілу ніч - якраз файно розм"якнуть...
Вранці промиваю, заливаю свіжою холодною водичкою і ставлю варити на середній вогонь!
Коли добре прокипить, тоді додаю спеції, добре перемішую і ставлю на маленький вогонь - нехай собі булькає...
Беру горшочки глиняні - у мене спеціальні є!
Такі класні - капєць!
Обшпарюю кип"ятком - щоб розігрілися добре!
За час, коли вариться фасулька, беру мНяско (свинина і телятина пополам) - обжарюю до напівготовності в киплячій олії, а під кінець добавляю моркву порізану різними фігурками - я не лінуюся, бо в мене є ніж спеціальний!
Получаються зірочки, прямокутники, палочки і "медузи"...
На другу комфорку ставлю сковорідку з картоплею, порізаною кубиками.
Обжарюю до рум"яної скоринки...
Чому не четвертинками ріжу картоплю?
А тому що в горшочках досить вузька "шийка" і ложка не пролазить з їдою
В тому самому жирі (та знаю я про канцерогени!) обжарюю багато цибульки до золотистого кольору, добавляю потерту моркву...
Жарю далі...
В горщик ставлю нижнім шаром м"ясо з морквою, потім піджарену картопельку, по бажанню баклажан!
Але!!! Перед цим його потрібно порізати, посипати сіллю, трохи потримати - і злити сік, який гіркий дуже.
Потім добавляю зварену фасульку і ПОЛОВИНУ бульйону від варки!
Зверху в горшочок добавляю помідорки, котрі нарізані кружочками, жарену цибульку з тертою морквою і ставлю в мікрохвильову пічку...
В бульон, що залишився від фасолі (друга половина), видавлюю часник!
І коли страва наполовину готова - доливаю у горшочки!
Нехай ще готується... Терпіння, панове, терпіння!
Розумію що слинка тече і сусіди в гості напрошуюються
Коли страва гарно пропариться, потрібно залишити її - щоб доходила...
Чуть почекати поки чуть остине і смак "набереться"...
Не забудьте гарненько прикрасити кучерявою петрушкою...

Марина С. вне форума  
12 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Gala081962 (25.11.2013), Gusenitsa (25.11.2013), Koster (25.11.2013), MArilka (25.11.2013), MILA (25.11.2013), Анна С. (25.11.2013), Инесса (25.11.2013), иннуся (26.11.2013), Нина (26.11.2013), Оксана 1 (20.01.2014), Руня (20.01.2014), Света Ш (25.11.2013)