Показать сообщение отдельно
Старый 09.12.2013, 11:00   #14
Валерий Дмитриевич
Освоившийся

Поблагодарили 257 раз(а) в 75 сообщениях
Валерий Дмитриевич is a jewel in the roughВалерий Дмитриевич is a jewel in the roughВалерий Дмитриевич is a jewel in the rough
По умолчанию Re: Прививка и окулировка плодовых

Цитата:
Сообщение от Deva28 Посмотреть сообщение
Вибачаюсь, що втручаюсь в розмову, але думаю цікаво для багатьох, будь ласка - продовжуйте. А можливо і фото є?
Спасибі шановний Дева28 у мене трохи низькуватий рівень знань компютерноі техніки але я над цим працюю і фотографій поки нема пізніше я думаю щось покажу. Трохи хочу висловити своі міркування про щеплення виложені у відеороликах і трохи раньше в рекомендаціях. В першу чергу хочу відмітити високий професіналізм літньі окуліровки у виконанні Svetu хочеться щоб вона поснила аматорам як підготовувати щепу і підщепу до проведення цієі операціі і як вона відноситься до попередньоі нарізки вічок і зберіганні іх в посуді з водою чи розчином стимуляторів для поліпшення зростання.Дещо критично треба відностись до рекомендацій Російських спеціалістів Туманова і що пояснює щеплення в розчіп. Пояснюючи що цю операцію потрібно робити гострим інструментом і виконунуючи іі тупим не гострим інструментом можна подумати що вони більш теоретики чим практики.Внучек МІЧУРІНА використосовує ніж який для цього абсолютно не призначений потребує для виконання зрізу приміняти більше зусилля затруднене його заточення
до стану бритви.Хотя в нього удобна ручка і обрізавши лезо зробити вигин в другу сторону і заточивши його можна використати для зрізів на гілках більших діаметрів.Приміняти садовий вар треба досить обережно щоб виключити забруднення ним інструментів а саме найкраще примінять для цього спеціальну водоємульсйну фарбу. В Турецьких щепленнях -виконуючи це досить недбало вводять садівників в оману що можна до цього так відноситься.Обрізаючи повністю надземну частину дерев вносять певний дисбаланс між надземною і підземною системою дерев що визиває деяке відмирання кореневоі системи і даже іх загибель зменшує іх розвиток і продуктивність.Оставляючи хотя би одну гіляку і провівши цю операцію хотя би за два роки ми уникаємо цих ризиків. Виникає інтерес до рецепта іхньоі мастики.Заслоговує уваги професіональне пояснення і виконання щеплень Федотовим хотя у рекомендаціям по косій копулірововці є1 помилка. Пока все може кого заінтерисували моі зауваження і пояснення я можу продовжити. З повагою СмірновВ.Д.
Валерий Дмитриевич вне форума  
11 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Deva28 (09.12.2013), Mykola (09.12.2013), Sveta (18.12.2013), Therion (09.12.2013), yurko-s (09.12.2013), Еена (10.12.2013), Инесса (09.12.2013), ЛилияЛа (10.12.2013), Нина (09.12.2013), Странник (20.12.2013)