Тема: Анекдоты
Показать сообщение отдельно
Старый 22.03.2014, 02:11   #3102
Розочка
Увлеченный

Поблагодарили 3,436 раз(а) в 383 сообщениях
Розочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Анекдоты

Сьогодні я буду пити все, що починається на букву Ш. Шампанське, шпирт, шамогон і шональють.

У медичній академії йдуть випускні іспити.
Професор каже:
- У мішку людські органи. Хто на дотик назве орган і дістане його, той здав.
Один каже:
- Серце.
Дістає - сердце. Здав.
Інший:
- Легені.
Дістає - легені. Здав.
Дівчина запихає руку в мішок і каже:
- Сарделька.
Їй кажуть:
- Це людські органи, ви добре подумали?
Вона:
- Так!
Дістає - сарделька. Хірурги переглядаються:
- А чим ж ми вчора закушували?

Такий чудовий настрій, що хочеться вибігти на вулицю, поливати все бензином і дарувати людям тепло...

Хочу заміж. Це ж так круто- мати людину, яку можна мучити до кінця життя...

У своєму житті жінка повина зробити три речі:
- виростити груди;
- виховати чоловіка;
- построїти свекруху!!!

- Сволота ти! Все життя мені зіпсував! Всю молодість на тебе витратила!
- Доню, люба, досить розмовляти з дипломом.

- Споримо що ти осел?
- Спорим.
- Назви в слові "Піраміда" всі голосні звуки.
- І-а, і-а.
- Ти осел!

Коли жінка, щось запитує, краще відповісти правду. Дуже велика ймовірність, що вона вже знає відповідь ...

---------- Post added at 01:11 ---------- Previous post was at 01:09 ----------

Йдучи на роботу дружина попросила чоловіка записати рецепт київського торта. Чоловік увімкнув радіо і приготувався записувати рецепт, але радіо налаштував між двох хвиль (Москвою і Києвом). У цей час з Москви передавали урок гімнастики, а з Києва - рецепт київського торта. Чоловік ледве встигав записувати:
"Підняти обидві ноги вгору, посипати між ними борошном і добре розтерти, залити півсклянки молока, поставити ноги на ширину плечей, нахилитися вперед і помити яйця в посуді, це повторити 5-6 разів після чого лягти на підлогу і бити яйця до тих пір поки не з'явиться густа піна. Дихання при цьому має бути абсолютно спокійним. Після стрибків на місці перевірте чи не залишилося шкарлупи на яйцях. Глибоко зітхнути, все перемішати і поставити на вогонь. Через десять хвилин вийняти і розтерти мокрим рушником. Потім можна одягатися і подавати на стіл.

Серця, як квіти, — їх не можна відкрити силою, вони повинні розкритися самі.

Луїза Мей Олкотт. хороші дружини
Розочка вне форума  
9 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Almargo (22.03.2014), Ann (22.03.2014), zoya2 (22.03.2014), алочка (23.03.2014), ВалентинкаЯ (24.03.2014), Ветка (24.03.2014), Витуся (02.04.2014), кейн (22.03.2014), Оксана 1 (22.03.2014)